Re: Честито завършване Цвети!
Никога не съм вярвала, че в едно видео могат да се съберат толкова много важни за мен хора... Но за пореден път се убеждавам, че Яна ме познава повече от мен самата... Не съм много по получаването на награди (именно като някакъв вид награда възприемам това), защото не умея да измислям речи, с които да запленявам публиката, но както и да е...
Миранда, думите ти ми дават увереност, че наистина има някакъв път, който е само мой... Вярвам, че ще го намеря.
Нел... Вярата в себе си засега ми е трудна... Но определено е от важните неща, които трябва да открия. Благодаря ти!
Парче... Много си права... А в живота не виждам нищо сериозно засега. Безгрижна съм до безобразие, граничещо с безумие... И май няма изгледи да се променя скоро.
Дриймчо... Благодаря ти за усмивката, истинските такива винаги топлят... Ще се постарая да си набера хубав букет.
Бени... Надявам се да ме чакат моментите, но най-добре би било аз да не ги чакам.

Благодаря!
Еленааааааа... Ще бъда! Цветето е прекрасно, картинката - също. Надявам се в тоз чайник да има чай, щото знаеш, че кафе не пия. И ако не съм ти споменавала - не пуша.
Маринска... Келеш такъв... Знам ли те кога ше го прочетеш това, но благодаря... Обичам да гледам всякакви части от тялото ти и да влизам в съприкосновение с всякакъв вид бира в ръцете ти...
Алба... Страхотна картичка! Много е мило, че си го написала на ръка и специално си го пратила... Може би някой ден, когато си повярвам достатъчно, ще стана като теб.
Шиле мое... В момента, в който спреш да ме наричаш 'диване', ще дойда и...

Знаеш, че аз те обичам повече и няма защо да спорим по тоз въпрос!
Витал... Покрай нежния морски бриз, който довяха твоите думи, съм недоволна само за кафето, но ще се разберем... Благодаря за пожеланията, надявам се да успея да ги изпълня.
Еракли... Историята много ми хареса. Ще си уловя див кон някой ден!
Нямам честта да познавам
Валентин Йорданов и
Ана Топалова лично, но благодаря и на двамата. Неговото послание е много вярно, а нейното - много лъчезарно. И двете обаче са много мили!
Елица и Стунджи... Също така не ги познавам, но бяха страхотна изненада. Пожелавам и на тях чувството за ритъм да не ги напуска...
Ииии админЪт... Т'ва с пържолите определено ми допадна...

Иначе... знаеш, че твоите думи са закон... Щом си казал, ще го направя. Иво беше напълно прав, когато каза, че светът се променя, когато има хора като теб...
Елена, надявам се водата в тази река да е бързотечаща... За да не ми е скучно.

Хубаво е, че вече имам и параход, за да съм сигурна, че няма да потъна, щото с плуването не съм много на 'ти'.

Благодаря на всички ви изобщо и въобще!

Пъпъ: Прозирам опит на админа нещо да намекне с тоя дим във видеото... Ама ш'го приема като дима от една от последните цигари, които ще изпуши.